otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Konkurss par filmu "Ceļā" / "On the Road" [2012]





Sveiks, mans mīļais bloga lasītāj un sekotāj!

Ir pienācis tas brīdis, kad Tavu uzticību varu atalgot ne tikai ar izklaidējošu lasāmvielu, bet arī kaut ko pavisam taustāmu. Un vienlaicīgi arī skatāmu un klausāmu. Trīsvārdsakot - pilnu labsajūtas komplektu, kas ietilpināts iekš Louis Armstrong "The Collection" mūzikas DVD. Pie tam, saņemot DVD, Tev būs EKSKLUZĪVA iespēja satikt mani klātienē, paspiest/noskūpstīt roku un pateikt tos pateicības un apbrīnas piepildītos vārdus, kurus esi turējis sevī jau tik ilgu laiku. Pārāk ilgu laiku!

Pilnai laimei varu piedāvāt arī kopistisku pasēdēšanu ar mani kādā kafejnīcā, lai apspriestu jaunākos kino notikumus vai citas Tev aktuālas lietas, jo, kā jau Tu noteikti esi nojautis, esmu lieliska un, šī vārda visplašākajā nozīmē, universāla sarunu biedre. Kafija, protams, uz Tava rēķina! :D

Atklāšu, ka šāds lielisks piedāvājums ir tapis par godu Valtera Sallesa režisētās filmas "Ceļā""On the Road" [2012] pirmizrādei Latvijas kinoteātros, kas paredzēta šī gada 26.oktobrī. Filma ir balstīta uz tāda paša nosaukuma Džeka Keruaka romānu, un režisors filmas veidotāju komandā iekļāvis tādas zvaigznes kā Kristenu Stjuarti, Kirstenu Danstu, Semu Railiju u.c. Tāpat kā grāmatā, arī filmā redzams nevis izdomāts stāsts, bet reāli XX gadsimta vidus notikumi. UN, lai palīdzetu Tev pirms filmas iejusties 20.gs 50-to gadu atmosfērā, Louis Armstrong mūzikas DVD vienkārši ir MUST HAVE!

Tagad sekos pati interesantākā daļa - konkursa noteikumi, slavenais jautājums un izlozes kārtība!

 Lai piedalītos izlozē, Tev ir jāizdara 2 vienkāršas lietas:

1) ja vēl neesi (?????????), tad Tev jākļūst par mana bloga sekotāju;
2) jāatbild uz pavisam vienkāršu, lai arī nedaudz āķīgu, jautājumu. Un pareizā atbilde ir jāatsūta uz  manu e-pastu : Ineta.Zena@gmail.com

Visu pareizās atbildes iesūtītāju liktenis - salocītas papīra lapiņas formātā - tālāk tiks nodots dižciltīgā un neuzpērkamā Sfinksu šķirnes pārstāvja Fēniksa (skatīt attēlā) ķepās, kurš no stikla trauka izķeksēs 2 laimīgos DVD ieguvējus.

NB! Un, ja Tu, izlasījis šo dvēseli veldzējošo dāsno piedāvājumu, tomēr nolemsi no dalības tajā atturēties, tad turpmāk silti iesaku gulēt ar vienu aci vaļā, jo Fēniksam ir arī dvīņubrālis Felimurs, kurš vaļasbrīžos labprāt apciemo visādus konkursa ignorētājus viņu visciešākajos sapņos. Lieki teikt, ka tā robeža, kas atdala sapni no murga, ir tieši viens Felimurs.

Un tagad - UZMANĪBU!!!! - JAUTĀJUMS!

"Nosauc slavenāko darbu, kura autors ir filmas "Ceļā" / "On the Road" [2012] varoņa Karla Marksa prototips!"

Pavedienu uz pareizo atbildi vari meklēt šeit.

Atbildi uz konkursa jautājumu sūti uz jau pieminēto e-pastu : Ineta.Zena@gmail.com līdz 25.10.2012., plkst. 21:00.

Izlozes rezultāti tiks paziņoti tās pašas dienas vakarā - gan publiski, gan arī individuāli uz e-pastu. LAI VEICAS! ;)

P.S. Ļoti iespējams, ka pateicoties filmu izplatītāju dāsnajai gādībai, arī turpmāk visnotaļ regulāri tiks izlozētas visādas saimniecībā noderīgas balvas - DVD, krekliņi un arī biļetes uz kino. Citiem vārdiem - sekots nebūs velti! (Šī piebilde, iespējams, izglābs arī kādu šī konkursa ignorētāju -neprāti, kurš ir iedomājies, ka viņam no Felimura nav bail!)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konkurss ir noslēdzies un pareizā atbilde ir : Alena Ginsberga dzejolis/poēma "Kauciens" / "Howl" [1956]

Diemžēl, Fēniksam šovakar nebija noskaņojuma krāmēties ar izlozi, tāpēc DVD ieguvējus izķeksēja Felimurs. Un tie ir :

Rūdolfs Balodis un Aija Legzdiņa

Apsveicu uzvarētājus! :)

Paldies visiem, kas piedalījās un novēlu veiksmi nākošajos konkursos!






Nav komentāru: